Iloa ostajalle, apua tarvitseville
Iloa ostajalle, apua tarvitseville
Tänä vuonna käsityöpajassa ahkeroitiin maskit kasvoilla. Oikealta Heidi Liimatainen, Riitta Halt ja Helena Salminen.

Iloa ostajalle, apua tarvitseville

Hankkisitko villasukat, lapselle pipipussin tai tumput ja kavereille pipareita, joulukortteja, kassin, kännykkäpussin, heijastimen, korun, tyyny- tai pöytäliinan tai enkelityynyn? Nyt niitä saa!

Riihimäen seurakunnan joulupuoti avataan lauantaina 28.11.2020 aivan uudessa paikassa Rity-talossa, entisessä Viialan leipomon tilassa, Hämeenkatu 48.

Joulupuodin käsityöt ovat syntyneet Keskiviikko lähetykselle -käsityöpajassa ja diakoniatyön käsityöpiireissä. Kaikki tuotto käytetään seurakunnan kymmenen nimikkolähetyskohteen hyväksi tai Yhteisvastuukeräyksen kautta ikäihmisten taloudellisen ahdingon helpottamiseksi.

Keskiviikko lähetykselle -käsityöpajassa kokoontuu viikoittain viitisentoista näppärää naista. Kaikille riittää puuhaa, kun neulotaan, virkataan, ommellaan, täytetään leluja, koristeita ja tyynyjä, valetaan kynttilöitä kirkon kynttilänpätkistä ja pujotellaan helmiä. Ilman kirjanpitäjää ja kahvinkeittäjää ei selvitä. Myyntitapahtumiin tarvitaan myyjiä.

- Mukaan sopii, vaikka kokisikin taitonsa vajavaisiksi, kannustaa lähetys- ja aikuistyönohjaaja Hanna Malinen.

Joulupuodin avajaiset ovat lauantaina 28.11. klo 11 .

- Tähtäimenä on saada aikaan korkeatasoisia tuotteita, ja siten rahaa lähetykselle. Näin saamme käyttöön Jumalan antamat lahjat. Hyvinvointi lisääntyy, kun pääsemme toimimaan yhdessä, tuumaa eläköitynyt lähetyssihteeri Eila Aalto, käsityöpajan äiti.

- Meillä on mukavaa. Saamme aikaan jotakin hyödyllistä. On kiva jakaa elämäänsä muiden kanssa, pohtivat pajalaiset.

Käsityöpiirien lisäksi monet ahkerat kädet neulovat, ompelevat ja nikkaroivat kotonaan ja lahjoittavat aikaansaannokset myyntiin.

Jos myyntipöydillä ei näy juuri sitä mitä haluat, kysy myyjältä! Tuotteita kun on lisää säilössä myyntipöytien alla.

Joulupuodin avajaiset ovat lauantaina 28.11. klo 11 ja ovet sulkeutuvat tiistaina 22.12. klo 18.

Puoti on avoinna maanantaista perjantaihin klo 12-18 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-15. Maksu käteisellä tai puhelimella.

joulupuoti

Riihimäen seurakunnan joulupuoti

Rity-talo, Hämeenkatu 48.

Avoinna

ma-ke klo 12-18
to-pe 11-19
la klo 11-15

 

Luottakaa aina Jumalaan, tuokaa hänen eteensä kaikki mikä sydäntänne painaa!

Jumala on turvamme.

Ps 62:9