Vietetään yhdessä jouluaattoa
Vietetään yhdessä jouluaattoa

Jouluaattona 24.12. – kaikki tervetuloa! Vietetään yhdessä jouluaattoa

Jouluaattona kutsutaan riihimäkeläisiä viettämään yhdessä juhlaa. Aaton vietto alkaa klo 16 jouluhartaudella Keskuskirkossa.

Sen jälkeen siirrytään Kirkkopuiston seurakuntakotiin, jossa on tarjolla jouluateria perinteisine herkkuineen: kinkkua, laatikoita, rosollia, sekä tietenkin kahvit jouluisen leivonnaisen kera.

Ruokailu alkaa noin klo 17 ja sen yhteydessä on sekä vapaamuotoista seurustelua että pienimuotoista musiikki- ym. ohjelmaa. Tilaisuus päättyy klo 19. Juhlassa mukana kirkkoherra Sirpa Viherä ja vs. johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Heli Vehmas.

Seurakunnan yhteinen aaton vietto sopii kaiken ikäisille, niin yksin asuville kuin perheellisillekin. Illan ohjelmaa pyritään muokkaamaan myös osallistujien iän ja toiveiden mukaan.

Ruokailun hinta on 15 € / aikuiset, 7,50 € / lapset 4-12 v., alle 4 v. ruokailevat maksutta. Ilmoittaudu kirkkoherranvirastoon, puh. 019 7481, viimeistään maanantaina 14.12.2020.

Noudatamme ajantasaisia koronaohjeita ja muutokset mahdollisia. Tule terveenä, huolehdi turvaväleistä ja käsihygieniasta. ​​​​​​​​​​​​​Suosittelemme kasvomaskien käyttöä ​​​​​​​kaikissa tilaisuuksissamme.