Jouluavusta pääsiäisen iloon!

Seuraavaksi Tukiverkosto kääntää katseet kesään.

Riihimäen Tukiverkosto on diakoni Tiina Heiskasen Facebookissa ylläpitämä auttamisen alusta, joka loma-aikoja lukuun ottamatta välittää apua ympäri vuoden. Vuoden kierrossa on lisäksi muutama erillinen kampanja, joista laajin on joulukampanja. Sen kautta apua viime jouluna sai 400 vähävaraista riihimäkeläistä yli 18 000 € arvosta. Apua saaneiden palautetta:

“Sanat ei riitä! Sydän tuntuu kevyeltä. Siunattua joulua!”
– Suurperheen äiti

“Suuri kiitos lapseni puolesta. Itkettiin molemmat. Pelastitte hänen ja pikkumiehen joulun.”
– Isoäiti

Viikko sitten päättyi pääsiäiskampanja, jossa vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille kerättiin suklaamunia ja muita pääsiäisherkkuja tuomaan pääsiäisen iloa.

Seuraavaksi katseet kääntyvät kesäkampanjaan. Todella moni perhe ei voi järjestää lapsilleen kesällä mitään arjesta poikkeavaa ja kouluruokailun puuttuminen kesällä tiukentaa taloutta entisestään. Toiveissa on saada lasten ja nuorten pitkän kesäloman iloksi uimalalippuja, Linnanmäen rannekkeita ja Puuhamaalippuja, leffalippuja, pieniä lahjakortteja ja muuta kesäkivaa. Keräyspaikkana on Uusi Kirjakauppa (Hämeenkatu 38) ajalla 22.5.-5.6. Erityisesti yhdistyksiltä ja yrityksiltä toivotaan apua uimalalippuihin ja rannekehankintoihin.

Lisätiedot Tiina Heiskanen, 050 3237 964 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.