Sururyhmässä voi kysyä vaikeitakin kysymyksiä
Sururyhmässä voi kysyä vaikeitakin kysymyksiä

Sururyhmässä voi kysyä vaikeitakin kysymyksiä

Sururyhmä on vertaistukiryhmä sinulle, jota läheisen kuolema on koskettanut. Ryhmiä ohjaavat papit ja diakoniatyöntekijät. Sururyhmissä voi jakaa ajatuksia ja tunteita läheisen kuolemaan ja suruun liittyen muiden saman kokeneiden kanssa. Jakaminen voi kannatella eteenpäin ja auttaa löytämään voimavaroja surun keskellä. Ryhmässä voi luottamuksellisesti keskustella ja kysyä vaikeitakin kysymyksiä.

Ryhmä kokoontuu yhteensä 7–8 kertaa. Ryhmät ovat maksuttomia ja kaikille avoimia asuinpaikasta ja seurakuntaan kuulumisesta riippumatta. Niihin tulee kuitenkin ilmoittautua ennakolta. Sururyhmät ovat suljettuja kiinteitä ryhmiä. Suosittelemme, että menetyksestä on ryhmän alkaessa kulunut jo muutama kuukausi, sillä akuuttiin kriisiin ryhmä ei sovi.

Seuraava sururyhmä alkaa to 24.10.2024 klo 18. Lisätietoja ja ilmoittautuminen 10.10. mennessä: seurakuntatoimisto, Temppelikatu 9 A, puh. 019 7481 (ma-pe klo 9-13).

Jo ennen sururyhmän alkamista on Sinulla mahdollisuus myös henkilökohtaisiin tapaamisiin diakoniatyöntekijän tai papin kanssa, mikäli haluat keskustella surustasi kahden kesken työntekijän kanssa. Seurakuntamme papit ja diakoniatyöntekijät ovat valmiita keskustelemaan kanssasi kaikista elämän suruista ja kriiseistä, joten halutessasi voit varata seurakuntatoimiston kautta ajan henkilökohtaiseen keskusteluun.